Valutor:

Värt Att Köpa Män INOV8 Trailtalon 235 spår löparskor AW18 Svart; Röd L4FdXfaz

  • 615 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,462  s.kr547
Spara: 63% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Värt Att Köpa Män INOV8 Trailtalon 235 spår löparskor AW18 Svart; Röd L4FdXfaz
Värt Att Köpa Män INOV8 Trailtalon 235 spår löparskor AW18 Svart; Röd L4FdXfaz
Värt Att Köpa Män INOV8 Trailtalon 235 spår löparskor AW18 Svart; Röd L4FdXfaz

Inov8

INOV8 TRAILTALON 235 Trail körs ShoesThe Super lätta Trailtalon 235 är utformad för snabb körs på alla typer av stigar runt om i världen. Denna uppdaterade sko levererar perfekt, flexibel passform med ökat skydd och stöd. Nya funktioner inkluderar en extern häl-bur för stöd och en svetsad film tå stötfångare för ökat skydd.


Ventilerande Mesh övre


Övre av Trailtalon 235 har en ventilerande mesh övre som omsluter foten andas komfort. Mesh tillåter luft att helt genomsyra hela övre i skor som ger en konstant tillförsel av sval, frisk luft samtidigt som den samma trycka ut varmt, kvavt luft som fastställs inom skor under tung ansträngning. Dessutom nya externa hälen buren sveper runt den bakre delen av skon och ger stöd i hälen. En strapatser löpare att leverera denna extra tag aids fot stabilitet och bidrar till och upprätthåller en bättre gång.


En gummi tå stötfångare skyddar tårna från vassa stenar och stenar, medan en gusseted tunga hindrar skräp från att komma in i skon. Ytterligare skydd kommer från på skon gaiter krokar som erbjuder en säkrare fästsystem som gör att du kan fästa en alla terräng damask på skon (säljs separat).


Powerflow mellansula


Powerflow mellansulan ger 10% bättre stötdämpning och 15% bättre energi avkastning än mellansula standardenheter. Powerflow fungerar genom att absorbera den energi som orsakas av stötar och slag krafter genom heel strike fas av gångcykeln. Vid denna punkt, överför mellansula enheten utnyttjas energin till framfoten område där knuffar dig upp till ditt nästa steg att ge exceptionell energi avkastning.


Tri-C klibbiga yttersula


Yttersula utnyttjar tre Högfriktionsgummi föreningar att ökar grepp och hållbarhet. Det är det hårdaste, mest slitstarka gummit på hälen där du heel strike som mest kraft kommer genom denna punkt. En medellång gummi är skisserat upp centrum av skorna för ökad dragkraft med ett mjukare gummi på kanterna för grepp och säkerhet med varje skär. Dessutom erbjuder yttersulan mångfasetterat 4 mm djup klackarna, vardera med en bred kontaktyta, ge aggressiv grepp, utmärkt stabilitet och snabbkopplingen av skräp.