Valutor:

Stor Rea Män INOV8 Mudclaw 300 Unisex spår löparskor SS18 Svart; Gul JSGDWBLm

  • 703 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,497  s.kr587
Spara: 61% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Stor Rea Män INOV8 Mudclaw 300 Unisex spår löparskor SS18 Svart; Gul JSGDWBLm
Stor Rea Män INOV8 Mudclaw 300 Unisex spår löparskor SS18 Svart; Gul JSGDWBLm
Stor Rea Män INOV8 Mudclaw 300 Unisex spår löparskor SS18 Svart; Gul JSGDWBLm

Inov8

INOV8 Mudclaw 300 Unisex Trail kör ShoesRun med tillförsikt över muddiest terräng med denna trail running sko. Den MUDCLAW 300 levererar det ultimata greppet i leran genom en aggressiv yttersula med en unik stud design som frigör lera så snabbt och effektivt som det greppar den.


Precision Fit


INOV8's precision passar erbjuder en åtsittande häl som låser skon i position, medan ett bredare tåpartiet tillåter tårna att splay när körs naturligt eller lyfta vikter. Precision som passar passar dig som gillar en hårdare och säkrare passform så att löpare att fokusera på verksamheten framåt.


Tålig och stödjande övre


Sporting en fusion av teknisk trail tekniker unified till en elegant, aggressiv övre Mudclaw 300 sammanfattar vad en off road sko bör vara. Nya generationens övre har genomgått design tweaks för att ge förbättrad lyhördhet och flexibilitet för ökad komfort och har nu en gusseted tunga att låsa ut leden skräp som alltid försöker tränga igenom till insidan av skon.


Stödja mellanfoten och säkra lockdown Mudcaw 300 utnyttjar Met Cradle™ design. Den övre sadelgjord stöd på skon är anatomiskt positionerat för att vagga fore foten bakom Mellanfoten huvuden och ger en säker fot stadga. Ger dig ökad stabilitet och kontroll samtidigt som korsar den föränderliga miljön under fötterna. Extra styrka förverkligas i ett robust övre format, en slitstark syntetisk wrap grenslar de nedre delarna av den skon skyddar från repor och stötar leden rätter ut.


Mellansula - pålitlig dämpning och Proprioception


Utnyttja en blandning av industri standard EVA skum den Mudclaw 300 chock levererar pålitlig markförhållanden dämpning för ökad komfort över miles. Integrerad inom mellansula Bygg mudclaw 300 funktioner Inov-8's 1: a generationen Meta-Shank-3-finger polymeren Meta-Shank justerar bakom fotbenen för större framfoten flexibilitet och kontroll när contouring, samtidigt som underlagsförhållanden stötskydd.


Denna design gör den Mudclaw 300 ett utmärkt val för dem som vill behålla en viss dämpning samtidigt utnyttja proprioception en under fötterna känner.


Yttersula - grepp som inte avsluta


Grepp, och sedan några. Den Mudclaw 300 utnyttjar en myriad av design innovation, produkten av sammanslagningen av dubbla föreningar arbetar i samförstånd för att leverera en yttersula som utför på bredaste utbud av vandringsleder tänkbara. Dual-C yttersulan består av en hårdare Högfriktionsgummi och mjukare klibbigt gummi. Den hårdare förening är närvarande i de högt slitage områdena för yttersulan, där hållbarhet är nyckeln till prestanda av skon som tid oundvikligen pressar på. Den mjuka föreningen är integrerad överallt annars för att säkerställa optimal dragkraft över en rad olika ytor.


Den nya säsong yttersulan ger betydligt mer markkontakt med en omdesignad form som sitter lägre marken att leverera mer förtroende med varje skär. Hälen höjd sitter något lägre att gammalt modellen som hjälper lindra trycket runt hälsenan.


Bildar leden bita dragkraft Mudclaw 300 utnyttjar flera riktning klackarna av Inov-8' egen design. Ger optimal dragkraft när klättring, fallande och konturering. Riktningen av 8mm klackarna har dikterats av den Bottensatser naturlig rörelse under situationer där greppet är viktigt.